Generalforsamling 2020

Onsdag den 26. feb. kl. 18.

Vil du være med til at sætte dit præg på Gigtforeningens arbejde i dit lokalområde? Så kom til generalforsamling hos Gigtforeningens Thy-Morsø-kreds.

På generalforsamlingen får du en status på året, der er gået, både lokalt og i Gigtforeningen generelt. Du bliver også præsenteret for tankerne om 2020 og får mulighed for at byde ind med forslag til kommende aktiviteter.

Der vil være en repræsentant fra Gigtforeningens sekretariat i Gentofte til stede, som du får mulighed for at stille spørgsmål til.

På generalforsamlingen er der valg til Kredsbestyrelsen, og du har mulighed for at melde dig som frivillig.

Medlemmer af Gigtforeningen har stemmeret og dermed indflydelse i den lokale kreds – så kom og gør din stemme gældende.

Husk at medbringe et gyldigt medlemskort.

Dagsorden er ifølge vedtægterne.

Generalforsamlingen begynder kl. 18 med et mindre traktement.

Derfor er tilmelding er nødvendig. Du skal selv betale for drikkevarer.

Selve generalforsamlingen starter kl. 19-00

.

Sted: Dansk Handicap's lokaler, Kr. Kolds Gade 1, 7700 Thisted

Tilmelding senest den 21. feb. på telefon/SMS. 93 20 77 78, eller mail: gigtforeningen.thymors@gmail.com

Foredrag omkring sundhed og fysisk aktivitet

Foredrag omkring

sundhed og fysisk aktivitet med

fysioterapeut Jens Ole Rasmussen

Tirsdag den 24. marts kl. 19

Kom og hør den meget annerkendte Jens Ole Rasmussen, fysioterapeut og konsulent for Foreningen for Rygsøjlegigt og Morbus Bechterew.

Regelmæssig fysisk aktivitet er en vigtig del af behandlingen fra sygdomsdebut og frem til afslutningen af livet.

Fysisk aktivitet der har positiv effekt på bevægelighed, smerter, fysisk funktionsevne, generelt velbefindende og helbred. Især konditionstræning har en positiv effekt på hjerte- karsygdomme – både mht. at forbygge og bedre allerede opstået hjertekar sygdomme.

Kom og bliv inspireret til at blive mere fysisk aktiv, og diskuter hvordan man kan lave lokale initiativer til at fremme deltagelse i fysisk aktivitet.

Der er allerede i dag flere tilbud i Thisted Kommune med disse metoder.

Pris:                   Medlem: 60,- kr. - Ikke medlem: 90,- kr.
Sted:                  Dansk Handicaps lokaler, Kr. Kolds Gade 1, 7700 Thisted

Tilmelding senest den 20. marts på telefon/SMS. 93 20 77 78, eller mail: gigtforeningen.thymors@gmail.com

Påskefrokost

tirsdag d. 31. marts kl. 13.00

Vær med, når Thy-Morsø-kreds afholder påskefrokost. Bordet er dækket op med god mad og rigtig påskehygge. Så kom og bidrag til den gode påskestemning!

Prisen er inklusiv mad.

Du kan købe drikkevarer til små priser.

Pris:                   Medlem: 100,- kr. - Ikke medlem: 140,- kr.
Sted:                  Dansk Handicaps lokaler, Kr. Kolds Gade 1, Thisted

Tilmelding senest den 26. marts på telefon/SMS. 93 20 77 78, eller mail: gigtforeningen.thymors@gmail.com

Foredrag: Antiinflammatorisk kost

ved læge Jerk Langer

Foredrag med læge, videnskabsjournalist og forfatter Jerk W. Langer

mandag d. 20. april kl. 19.00

Mange mennesker med gigt spørger: Hvordan skal jeg spise for at dæmpe mine smerter og bremse sygdomsprocesser i leddene?

Læge, forfatter og foredragsholder Jerk Langers anbefaler næsten altid en omlægning af kostvanerne i antiinflammatorisk retning, og at man bevæger sig i dagligdagen i det omfang, som sygdommen tillader.

Antiinflammatorisk kost blev introduceret i Danmark for nogle år siden og kom efterhånden på alles læber.

Jerk Langer, som har skrevet bogen "21 helbredende dage med antiinflammatorisk kost", deler i foredraget ud af sin lærdom og besvarer meget gerne spørgsmål fra deltagerne.

Skynd dig at tilmelde dig. Der bliver rift om pladserne.

Pris:                   Medlem: 100,- kr. - Ikke medlem: 150,- kr.

Dato:                  Mandag d. 20. april kl. 19.00
Sted:                  Dansk Handicaps lokaler, Kr. Kolds Gade 1, Thisted

Tilmelding senest den 16. april på telefon/SMS. 93 20 77 78, eller mail: gigtforeningen.thymors@gmail.com

Foredrag i VESTERVIG:

Muskelgigt og

kæmpecelle-karbetændelse

Foredrag med
Overlæge Mette Yde Dam

25. maj kl. 19

i Vestervig-Agger Hallen

Den meget anerkendte Overlæge Mette Yde Dam, fra Diagnostisk Center Silkeborg fortæller om muskelgigt (polymyalgi reumatika) og den lidt mere alvorlige overlappende sygdom kæmpecelle-karbetændelse.

Ny behandling har gjort tidlig diagnosticering afgørende. Og en stigning i forventet levealder har givet større fokus på bivirkninger til den gamle behandling (dvs binyrebark hormonbehandling).

Mette Yde Dam vil også komme ind på udviklingen indenfor området "kroniske smerter" som nu er blevet anderkendt som en selvstændig sygdom.

Der vil være rig lejlighed til stille spørgsmål.

BEMÆRK - Max 60 deltagere

Pris:                   Medlem: 60,- kr. - Ikke medlem: 90,- kr.

Dato:                  Mandag d. 25. maj kl. 19.00
Sted:                  Vestervig-Agger Hallen, Teglgårdsvej 5, 7770 Vestervig

Tilmelding senest den 21. maj på telefon/SMS. 93 20 77 78, eller mail: gigtforeningen.thymors@gmail.com

Kontakt:

Tilmelding til aktivitet: tlf./sms: 93 20 77 78