Nyheder

Det er hårdt, når det hele bliver vendt på hovedet i livet. Det kan tidligere racerkører Jason Watt tale med om. Vær med, når han holder foredrag om sin egen kamp tilbage til livet efter en ulykke. Hans egne nøgleord er motivation, vilje og dét at sætte sig mål og fighte for at nå dem

.

Han drager paralleller til nogle af de udfordringer, du sikkert selv møder både privat- og på jobfronten. Han taler også om, hvordan du bedst tackler modgang og kommer styrket gennem udfordringer, sætter dig mål og kæmper for dem.

Jasons foredrag er på én gang motiverende, underholdende og sætter gang i tilhørernes refleksioner.

Der bliver rig mulighed for at stille spørgsmål til Jason Watt.

Foredrag med

Andreas Laudrup

Foredrag med Andreas Laudrup

Onsdag den 28. februar 2018 kl. 19

(dørene åbnes kl. 18)

Thisted Teatersal,

Håndværkertorv 1,

7700 Thisted

Kom og hør den tidligere professionelle fodboldspiller Andreas Laudrup fortælle om, hvordan hans liv ændrede sig, da han som 22-årig fik konstateret gigt. I løbet af kort tid gik han fra at være en toptrænet sportsmand til dårligt nok at kunne stå ud af sengen om morgenen.

Andreas fortæller, hvordan sygdommen vendte op og ned på hans liv, og hvilke overvejelser han måtte gøre sig om fremtiden både professionelt og familiemæssigt.

Vendepunktet kom, da han valgte at blive ambassadør for Gigtforeningen. Det lærte ham værdien af at være åben om sin sygdom over for familie og venner og sætte ord på, hvordan han har det.

Selvom han stadig oplever både op- og nedture, forsøger han at fokusere på det positive i sit liv med hustruen Pauline, sønnen Maximilian og familien.

Alt det vil han fortælle om ved foredraget.

Der bliver mulighed for at stille spørgsmål.

Pris: Medlem: 100 kr. - Ikke-medlem: 125 kr.

Evt. resterende billetter sælges ved døren

Tilmelding senest den 22. februar til Anne Marie Faaborg, tlf. 23 67 86 80,

på e-mail gigtforeningen.thymors@gmail.com

Påskefrokost med underholdning

Påskefrokost

onsdag den 28. marts

kl. 13 i FrivilligThy, Thisted

Vær med, når Thy-Morsø-kreds afholder påskefrokost.  Bordet er dækket op med god mad og rigtig påskehygge. Der er i år indslag med musik, sang og underholdning. Så kom og bidrag til den gode påskestemning!

Prisen er inklusiv mad og underholdning. Du kan købe drikkevarer til små priser.

Elevator forefindes.

Pris: medl. 100,- ikke medl. 125,-

Tilmelding senest den 23. marts. til Anne Marie Faaborg, tlf./sms 23 67 86 80,

el. mail: gigtforeningen.thymors@gmail.com

Foredrag med

Jason Watt

Foredrag med Jason Watt

Om at komme videre

efter en ulykke

Tirsdag den 17. april. Kl. 19

(dørene åbnes kl. 18)

i Thisted Teatersal

Håndværkertorv 1, Thisted

Pris: Pris: Medlem: 150 kr. - Ikke-medlem: 175 kr.

Evt. resterende billetter sælges ved døren

Sted: Thisted Teatersal, Håndværkertorv, Thisted

Tilmelding senest den 13. april til Anne Marie Faaborg, tlf./sms 23 67 86 80, el. mail: gigtforeningen.thymors@gmail.com

Kontakt:

Tilmelding til aktivitet: tlf./sms: 23 67 86 80