Billeder

Billeder for vore arrangementer med mere

Lotte Heise kom til Thy

Lotte Heise kom den 5. sept. 2017 en tur forbi Thisted, hvor godt 100 forventningsfulde personer glædede sig til at få en god oplevelse.

Og det fik de, af en veloplagt og positiv Lotte Heise.

Hun brugte sig eget liv og gigtsygdom til at komme med forskellige måder at takle smerte på.

Det kunne være i hverdagen, hvor det skal være legalt at bede om hjælp til forskellige gøremål, eller bede om en god stol, hvis man er et sted, hvor man skal sidde længe.

Lotte Heise gav til slut mulighed at stille spørgsmål. Dette var der flere, der benyttede sig af.

Herefter var der et mindre traktement, hvor de fremmødte kunne debattere aftenens indlæg.

Gigtforeningen thy/mors og GOK Thisted havde arrangeret aftenen sammen.

Foto: Jan Goddard © - må ikke benyttes uden tilladelse

Foredrag med Diætist Mette Pilegaard

Foto: Jan Goddard © - må ikke benyttes uden tilladelse

Godt 70 personer havde fundet vej til Støberigården i Nykøbing den 4. oktober 2017.

Her fortalte diætist Mette Pilegaard om de forskellige fordele og ulemper ved vor kost og dens sammensætning.

Hvorfor skal vi spise meget grønt og ”fedtfattigt” og hvad er dette.

Der var nok nogle, der fik sig en overraskelse over, hvilken kostsammensætning der var optimal.

Efter foredraget var der stor spørgelyst, og Mette kom med nogle gode og konstruktive svar.

Mette Pilegaard er til daglig diætist hos Morsø Kommune, hvor hun kan kontaktes.

Vil du vide mere har Mette også en hjemmeside: http://www.diaetisten-aars.dk/

Kontakt:

Tilmelding til aktivitet: tlf./sms: 23 67 86 80